Ender-6 vs Sermoon D1: Le differenze

febbraio 25, 2021 0 Commenti

Ender 6 vs SERMOON D1 anders

Na het grote succede in DIY 3D-printers zoals Ender 3-series, startt Creality meer geavanceerde printers te ontwikkelen. Onder de Creality-productlijnen zijn ingesloten 3D-printers nieuw maar veelbelovend. In dit artikel vergelijken we de twee ingesloten printers, Ender-6 en Sermoon D1, om hun functies te achterhalen.

 

Geslote di Volledig di mezzo gesloten?

Voordat we het verschil tussen Ender-6 en Sermoon D1 bespreken, moeten we de definitie van een ingesloten 3D-printer verduidelijken. Voor een ingesloten 3D-printer moeten er enkele schilden of hoezen rond de hoofdstructuur zijn. Deze schilden kunnen de bewegende delen isoleren en de hitte binnen houden. Een volledig ingesloten printer zou niet veel open ruimte moeten hebben om te luchten terwijl deze wordt afgedrukt. Integendeel, een semi-gecodeerde printer heeft enkele open gebieden, meestal bovenop de printer. Strikt genomen zijn deze twee stampanti beide stampanti semi-ingeslotene.

 

Ender-6-- De snelste FDM 3D-printer

Nel 2020 bracht Creality zijn eerste kern-XY 3D-printer uit - Ender-6. De hoofdstructuur van deze printer is vergelijkbaar met de kubieke doos van Ender 5, die een stabielere en veiligere afdrukomgeving kan bieden.

Voordat we over de parameters beginnen te praten, is de eerste indruk van Ender-6 anders en verrassend. noi kunnen geloven dat Creality veel inspanningen heeft geleverd in deze printer.

Hoofdkenmerken van Ender-6

CoreXY-salvatura

CoreXY-beweging kan een beetje verwarrend zijn omdat het niet is alsof én motor één as bestuurt. Als u het principe erachter wilt graven, kunt u de link onder de afbeelding volgen. Als gevolg hiervan laat de kern XY-beweging het mondstuk veel sneller bewegen dan een normale printer. De maximale afdruksnelheid van Ender-6 è 150 mm/s, wat è 3 più acuto dan andere soorten FDM 3D-printers.

De riem van Ender-6 è breder en strakker dan andere printers omdat kern XY-beweging een hogere vereiste heeft voor de riemkwaliteit. Verliesgordels kunnen van invloed zijn op de afdrukresultaten. Maar voor Ender-6 è het gemakkelijk om de spanning van de riem aan te passen.

Voor meer informatie su Ender-6 kunt u de winkelpagina bekijken GROND.

 

Cintura Ender-6

Prospettive angolari

Ender-6 heeft 8 blauwe plastic beschermers om de metalen hoeken en scherpe randen te verbergen. Alle zijdeksels en voordeuren zijn gemaakt en acryl, wat licht en sterk is. Met de transparante kleur kan de gebruiker elk detail controleren wanneer deze wordt afgedrukt.

 

Sermoon D1-- De meest soepele 3D-printer

Sermoon D1 è een veel nieuwere 3D-printer muore eind 2020 porta Creality werd uitgebracht. Op dit moment kunnen mensen het vooraf bestellen GROND.

De algemene vooruitzichten van D1 lijken een beetje op Ender-6, behalve de afgeronde frames en de kleur van de covers, die een zachte en vriendelijke indruk op vrouwen en kinderen kunnen achterlaten. Maar de belangrijke kenmerken van D1 liggen achter de schoonheid ervan.

Hoofdkenmerken van Sermoon D1

 

 

Aandrijving Directorate

De belangrijkste functie van D1 is de Estrusore di metallo CNC-gemachineerde. Deze extruder combineert een extrudermotor, heatsink koelventilatoren en de mondstukkit. Het geavanceerde onderdeelontwerp è moeilijk te produceren, maar brengt de gebruikers meer gemak. Met de directe schijf kunnen gebruikers flexibele materialen zoals TPU afdrukken. Ook bespaart de korte voedingsafstand niet alleen de lange PTFE-buizen, maar heeft ook een betere terugtrekkingsregeling.

 

Sermone D1 
Twee loodschroeven aan de zijkanten

Z-beweging stabiale

D1 Heeft twee loodschroeven aan de linker- en rechterkant van het broeinest, wat een stabielere Z-beweging biedt. Maar de gebruiker moet de twee schroefstaven tijdens de assembly goed uitlijnen.

 

Ender-6
Eén hoofdploeg aan de achterkant, maar twee rolschommelingen.

Parametri

Afdrukgrootte: 250*250*400mm
Machinegrootte: 495*495*650mm
Machinegewicht: 22Kg
Voedingssysteem: Bowden
Stampantertipo: Kern XY
Prijs(2021-2-24): $ 552 USD
Afdrukgrootte: 280*260*310mm
Machinegrootte: 500*500*531mm
Machinegewicht: 20,5Kg
Voedingssysteem: Unità diretta
Tipo di stampante: Cartesiano XY
Prezzo(2021-2-24): $619 $639 Usd

Caratteristiche comuni: Sia Ender-6 che D1 hanno un vetro temperato letto, V4.3.1 tastiera silenziosa, sensore di runout del filamento, Touchscreen da 4,3 polliciE livellamento manuale del letto. Inoltre, queste due stampanti devono essere assemblati dal pacchetto.

 

Conclusione

Come tipo di stampante 3D chiusa, Ender-6 o D1 ha le sue caratteristiche uniche. Indipendentemente dall'aspetto di queste due stampanti, Ender-6 si concentra stampa ad alta velocità, mentre D1 offre più opzioni per i tipi di filamenti e un esperienza utente confortevole. Entrambe le due stampanti sono ideali per la famiglia, l'ufficio, la scuola e i luoghi pubblici.


sottoscrivi

Over $99 Save 10% Disconut——Add to Cart